Hos oss hittar du vackra och välsmakande kulinariska presenter, och nu är det hög tid att beställa julklapparna.

I vår butik har vi olivolja och vinäger som vi tappar upp i fina små flaskor. Det går också fint att fylla på i medhavd flaska.

Vanligtvis har vi också provsmakning i vår butik, men nu under Coronatider har vi valt att tillfälligt duka undan denna. Behöver du hjälp att hitta den rätta produkten som verkligen lyfter din matupplevelse är du alltid välkommen till oss. 

Vi är så glada att vi äntligen  kan erbjuda våra allra finaste oljor i vår nya webbutik. Vi kommer att fylla på webbutiken mer fler produkter, så kom tillbaka ofta och se vad som är nytt.

I vår butik i Haga har vi butiken fylld av inspirerande presenter och spännande kryddor. Vi har nyttiga och hälsosamma produkter som både luktar och smakar gott.

Kom till oss så kan vi kan hjälpa till att sätta ihop fina och uppskattade presentpaket som slår in fint i cellofan och vackra snören. 

Aktuellt i vår alldeles nya Webbutik

Vi är så glada att äntligen kunna erbjuda våra kunder en möjlighet att beställa favoriterna för hemleverans. Vi fyller hela tiden på nytt både i webbutiken och i vår mysiga butik på Haga Nygata 18. 

Följ oss på Instagram för mer inspiration!

[instagram-feed num=8 cols=4]

Skriv till oss...

Vi blir alltid glada när våra kunder och besökare tar kontakt med oss. Skriv till oss om ni har tips och idéer – eller om ni behöver hjälp att hitta den rätta presenten, eller  produkten som passar bäst till just din matupplevelse.