Äkta matglädje

Hälsosamt och väldigt gott – Välkommen till min värld av goda smaker!

Mitt stora intresse för matlagning –  och då särskilt den mat som tillagas och serveras i medelhavsländerna – blev själva startskottet för Olivolja etc.

Sedan starten har jag etablerat ett stort kontaktnät med enastående och passionerade odlare som nu levererar de allra finaste produkterna till Göteborg. Hos Olivolja etc hittar du bara den allra bästa kvaliteten – noga utvalt för dig.

Oavsett om du besöker denna hemsida för att skämma bort dig själv – eller för att hitta en perfekt present till dina nära och kära är vi glada att kunna dela med oss av vår passion för god och hälsosam mat.

Om man talar om livskvalité och livsstil så har vi mycket att lära från av medelhavsländerna. Det handlar om att skapa en bra balans mellan arbete och fritid, mat och vänner. Att umgås med vänner och tillsammans laga förstklassig och god mat är för oss en ren njutning!

Äkta kvalitet

För oss innebär sann kvalitet att vi vet var våra produkter kommer från, hur de har producerats och vad de innehåller. Så när du handlar av oss vet du att det är fråga om goda och exklusiva delikatesser – som inte innehåller färgämnen, onödiga tillsatser, eller skadliga ämnen. Olivoljan är dessutom känd för sina hälsofrämjande egenskaper.

Handplockat

Vi samarbetar uteslutande med att antal handplockade producenter som har det gemensamt att de är passionerade för sitt arbete och som tillverkar produkter med stor omsorg. Vi vill med vårt engagemang och vår kunskap ge produktvägledning, och det med rätt känsla. Vi vill kunna garantera att de varor du handlar hos oss är förstklassiga. Vi låter aldrig ett lägre pris eller

sämre kvalitet styra, och du hittar heller inte våra produkter i dagligvaruhandeln.

Olivolja etc erbjuder dig ett brett sortiment av världens finaste olivolja, vinäger, oliver, balsamico och kryddblandningar mm – som förgyller ditt kök.

Varmt välkommen till en värld av goda smaker!

Marie

Olivolja etc

Varmt välkommen till vår mysiga butik på Haga Nygata 18!
Telefon 031 – 711 74 00

Har du någon idé eller något förslag till oss?

Vi vill gärna höra vad ni tycker därför blir vi alltid väldigt glada när våra kunder och besökare skriver till oss. Kanske var det något som du saknade i vår butik – eller i vår webbutik, eller så har du något annat på lilla hjärtat. Tveka inte – skriv till oss.