Hälsosam livsstil och goda smaker

Mitt stora intresse för matlagning –  och då särskilt den mat som tillagas och serveras i medelhavsländerna – blev själva startskottet för Olivolja etc.

Sedan starten har jag etablerat ett stort kontaktnät med enastående och passionerade odlare som nu levererar de allra finaste produkterna till Göteborg. Hos Olivolja etc hittar du bara den allra bästa kvaliteten – noga utvalt för dig.

Oavsett om du besöker denna hemsida för att skämma bort dig själv – eller för att hitta en perfekt present till dina nära och kära är vi glada att kunna dela med oss av vår passion för god och hälsosam mat.

 

Om man talar om livskvalité och livsstil så har vi mycket att lära från av medelhavsländerna. Det handlar om att skapa en bra balans mellan arbete och fritid, mat och vänner. Att umgås med vänner och tillsammans laga förstklassig och god mat är för oss en ren njutning!

Handplockat för äkta kvalitet
För oss innebär sann kvalitet att vi vet var våra produkter kommer från, hur de har producerats och vad de innehåller.

Så när du handlar av oss vet du att det är fråga om goda och exklusiva delikatesser – som inte innehåller färgämnen, onödiga tillsatser, eller skadliga ämnen. Olivoljan är dessutom känd för sina hälsofrämjande egenskaper.

Vi samarbetar uteslutande med att antal handplockade producenter som har det gemensamt att de är passionerade för sitt arbete och som tillverkar produkter med stor omsorg.

Olivolja etc erbjuder dig ett brett sortiment av världens finaste olivolja, vinäger, oliver, balsamico och kryddblandningar mm – som förgyller ditt kök.

Varmt välkommen till en värld av goda smaker!

Marie

Hälsosam och god mat ger livskvalité

Vill du ha recept och inspiration till din inkorg?

Var lugn – vi tycker inte heller om Spam. Vi kommer bara att skicka några goda recept och trevliga tips som förgyller din matlagning – då och då 🙂