Förboka Julklappen

Som smakar gott

Beställ julklapparna från Olivolja etc. Vi har satt ihop tre olika förslag med våra mest populära produkter. Men du kan också skräddarsy julklappen helt efter egna önskemål. Kanske den som du vill ge klappen till älskar Italien och pasta. Eller – kanske det grekiska köket lockar mer. Vi har mycket gott att erbjuda och stor kunskap att hjälpa dig att hitta de rätta smakerna. Vi slår in din julklapp eller present i cellofan – med glittriga snören. Allt för att skapa ett nöjt leende hos mottagaren.

Lilla julklappen

Vi slår in den lyxigaste pastan tillsammans med en välsmakande, smaksatt olivolja vackert i cellofan och fina snören. En mycket uppskattad present. Välj mellan smakerna Citron, Lime eller Vitlök/Rosmarin.

Medelstora julklappen

Medelstora julklappen innehåller goda smaker från Medelhavet. Vi vågar nästan lova att vår uppskattade vinäger, med smak av Granatäpple, kommer att bli en ny favorit - också för dig.

Stora julklappen

Här bjuder vi på smaker av Mango och Citron. Vi har valt ut Premium delikatesser när vi satt ihop vår lite större julklapp. Här finns också den fantastiska smaksättaren Dijonsenap.

Vi vet att det ofta är bråda tider så här innan jul – därför erbjuder vi möjlighet att förboka Julklappen, så har vi den inslagen och klar när du kommer till oss i butiken. 

Notera att du måste ha fått en bekräftelse via SMS – eller via e-post från oss. Vill du att vi hjälper dig att skräddarsy din julgåva. Ring till oss på telefon 031-711 74 00 – eller skriv ett mail – så hjälper vi dig!

 

Innehållet i Paketen kan variera något.

Vi hjälper dig att skapa den perfekta gåvan

Hör av er till oss - så hjälper vi till!

Glad uppladdning inför Jul